La preestrena de la Nadala de Cugat Mèdia, tot un èxit

El videoclip, on els col·laboradors de Cugat Mèdia canten 'Regala petons', d'Obeses, es pot veure a partir d'aquest dimecres


  • Comparteix:

Més d'un centenar de col·laboradors de Cugat Mèdia han gaudit aquest dimarts a la preestrena de la felicitació de Nadal del grup públic multimèdia de comunicació de Sant Cugat. I és que ells mateixos són els protagonistes d'aquest videoclip, on canten 'Regala petons', d'Obeses, que ja es pot veure a www.cugat.cat. Es tracta d'un vídeo en què apareixen prop de 200 persones, vinculades als diferents mitjans de Cugat Mèdia, en especial a Ràdio Sant Cugat.

La trobada ha tingut lloc als Cinemes de Sant Cugat, on han pogut celebrar plegats l'arribada de les festes de Nadal. Els col·laboradors són una peça indispensable per fer que Cugat Mèdia tingui presència a la ciutat, ja que hi aporten seccions i programes de ràdio i columnes d'opinió. A més, reflecteixen, en paraules de la directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca, 'la diversitat del teixit associatiu i de tota la vida que hi ha a la nostra ciutat'. En aquest sentit, Lablanca apunta que Cugat Mèdia, com a grup de mitjans públics de Sant Cugat, té 'una responsabilitat cap a la ciutadania i per això és imprescindible garantir la participacio del teixit associatiu de la ciutat'.

La directora del grup multimèdia municipal ha aprofitat la trobada per agrair la tasca als col·laboradors, que 'de manera desinteressada dediquen tantes hores a mantenir viu el mitjà i a fer que Cugat Mèdia sigui un mitjà participatiu i obert a la ciutat'.

Per fer possible el videoclip s'han dut a terme una quarantena de rodatges, tant a les instal·lacions de Cugat Mèdia com a diversos indrets de la ciutat.



Mònica Lablanca

Ràdio Sant Cugat i Cugat Mèdia han de reflectir el teixit associatiu i tota la vida que existeix al nostre poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.