Aconsegueix la bossa dels caramels de la Cavalcada de Reis

Cugat Mèdia regala bosses per recollir els caramels de la Cavalcada


  • Comparteix:

Vine a les instal·lacions de Cugat Mèdia i no et quedis sense

Vine a les instal·lacions de Cugat Mèdia i no et quedis sense

Cugat Mèdia regala les bosses per als caramels de la cavalcada de Reis. El grup multimèdia vol que tots els infants de Sant Cugat tinguin la seva bossa reutilitzable, amb la il·lustració de l'artista santcugatenc Lluís Ribas. Per aconseguir-les, només cal recollir-les quan arribin Ses Majestats al parc de l'Arborètum, darrere del Teatre-Auditori, o participar a la campanya 'Un nen, una joguina'. Dins la bossa, els més petits també tindran un obsequi relacionat amb la higiene bucal.

Cugat Mèdia aposta per la sostenibilitat i per això escull una bossa de cotó per evitar la utilització de les bosses de plàstic i fomentar la reutilització. Ho fa amb la col·laboració de l'artista santcugatenc Lluís Ribas, que ha dissenyat el dibuix, i les farmàcies Cullell del Valle, Riera -Rivière i Torreblanca, que han aportat raspalls de dents, pasta, col·lutoris i contes educatius dels laboratori PHB, Lacer i Vitis.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.