Restringit l'accés a tres carrers de les Planes durant com a mínim un any

Es tracta d’una mesura de precaució pel mal estat d’un tram del carrer Sant Francesc d'Assís


  • Comparteix:

Confluència del carrer de Sant Francesc d'Assís amb el carrer de la Llum / Foto: Google Maps

Confluència del carrer de Sant Francesc d'Assís amb el carrer de la Llum / Foto: Google Maps

La circulació als carrers de Sant Francesc d'Assís, de Verònica i de la Llum, a les Planes, queda restringida a partir d'aquest divendres i es pot allargar entre 12 i 18 mesos. Es tracta d’una mesura preventiva davant el mal estat del carrer de Sant Francesc d'Assís en el tram que conflueix amb el carrer de la Llum. Aquests tres carrers, que no són vies principals de les Planes, només hi podran accedir els vehicles del veïnat.

El carrer de Sant Francesc d'Assís és un camí històric de les Planes construït a mig vessant de la muntanya. Amb els anys, aquesta ubicació, a tocar del terraplè, ha provocat algun moviment de terres que ha fet necessària una actuació d'estabilització del terreny i la repavimentació. Tot i que els tècnics municipals no han observat senyals evidents que hi pugui haver una esllavissada a curt termini, l'Ajuntament ha decidit restringir el pas de vehicles per prudència i garantir així una major seguretat fins que es pugui estabilitzar el terreny. L'objectiu és reduir-hi la circulació ocasional de vehicles perquè el ferm del carrer rebi el mínim pes possible.

La restricció de circulació a aquest carrer afecta els carrers de Verònica i de la Llum que també seran d'accés exclusiu per a veïns i veïnes i funcionaran, temporalment, com a vies de doble sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.