L'Aula de So felicita les festes nadalenques amb la tradicional 'Nadales al carrer'

Més de 40 nens i nenes de l'escola han recorregut el barri del Monestir-Sant Francesc cantant cançons de Nadal tradicionals

Societat

Publicat el 21/des/19 per Clara Bardají

Més de quaranta veus infantils i joves de l'Aula de So han omplert Sant Cugat d'esperit nadalenc en la tradicional cantada de Nadales. En la 29a edició de 'Nadales al carrer', els cantaires de l'Escola Coral i el Cor Infantil han recorregut els carrers del centre de la ciutat i el barri del Monestir-Sant Francesc entonant algunes de les cançons nadalenques més conegudes. 'Pastorets a la muntanya', 'El desembre congelat' i 'All I Want For Christmas Is You' són només algunes de les peces que han ressonat per Sant Cugat en un matí que ha acabat amb una cantada conjunta dels alumnes al Mercat de Torreblanca.

Dividits en dos grups, els cantaires de l'Aula de So han volgut felicitar les festes als ciutadans i comerços de Sant Cugat i ho han fet, com cada any, entonant Nadales tradicionals. Un seguici de persones entre familiars dels alumnes i curiosos que s'apropaven per escoltar les cançons han acompanyat els diferents cors de l'escola de música que han posat punt final al recorregut al Mercat Torreblanca. Allà s'ha ofert al públic una cantada conjunta que ha agrupat totes les veus infantils i joves.

La professora de cant coral de l'Aula de So, Clara Florit, ha remarcat a Cugat Mèdia que es tracta d'una iniciativa que fa molts anys que s'organitza i que és una 'manera de celebrar el Nadal' tots junts. A més d'omplir la ciutat d'esperit nadalenc, Nadales al carrer també permet donar a conèixer l'Aula de So i alguns dels seus grups de cant.


DECLARACIONS

Clara Florit

Es valora molt positivament. És una manera de celebrar el Nadal pels nens i pels pares, que també hi participen venint a cantar amb nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio