El PP de Sant Cugat anul·la un talonari de la loteria de Nadal d'avui després d'haver-lo perdut


  • Comparteix:

La secció local del PP ha anul·lat un talonari de loteria del sorteig de Nadal corresponent al número 65.736 que han jugat aquest any. Des d'aquest partit han explicat que es tracta d'un sol talonari que s'ha perdut i del qual no s'havia venut cap número.

El Partit Popular de Sant Cugat ha hagut d'anul·lar aquest any un dels seus talonaris de loteria del sorteig de Nadal, que segons sembla, s'ha perdut.

Es tracta concretament del talonari 39, que comprèn les butlletes del 951 al 975 corresponents al número 65.736. Segons ha explicat la presidenta local, Berta Rodríguez, per sort el talonari estava nou i encara no s'havia venut cap butlleta.

Berta Rodríguez

Va haver-hi un talonari que es va extraviar i abans del sorteig hem presentat la denúncia corresponent. Però era un talonari nou, no s'havia venut cap número.


Havent denunciat la desaparició d'aquest talonari, el PP s'assegura que, en cas que toqués finalment aquest número, cap persona podria cobrar els diners corresponents a aquestes butlletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.