Decepció des d'Intermon-Oxfam per la poca resposta del públic al concert solidari de Nadal


  • Comparteix:

Unes 400 persones han assistit al Teatre Auditori aquest dimarts

Unes 400 persones han assistit al Teatre Auditori aquest dimarts

La delegació local d'Intermon Oxfam està una mica decebuda per la davallada de públic que ha tingut enguany el concert solidari organitzat amb la col·laboració de la família del músic Jordi Savall. Unes 400 persones han assistit al Teatre Auditori amb motiu d'aquesta actuació, que en aquesta ocasió estava destinada a ajudar els milers de refugiats del Sudan. Des d'Intermon es qüestionen si donaran continuïtat a la iniciativa.

Després que l'any passat 800 persones assistissin al concert solidari organitzat per Intermon Oxfam i també amb la col·laboració del músic Jordi Savall i la seva família, enguany la convocatòria no ha obtingut la mateixa resposta.

Des del comitè local d'aquesta ONG s'han mostrat decebuts, tot i agrair l'assistència dels 400 persones que no s'han volgut perdre la cita. Segons Mari Creu Moya, responsable de la delegació local, encara han d'analitzar els motius d'aquesta davallada.

Mari Creu Moya

El concert va ser molt maco però ens va fallar una mica l'assistència. Hem de fer una valoració però jo crec que falta una mica de sensibilitat.


Davant d'aquesta situació, Moya ha afegit que no tenen massa clar si tornaran a repetir la iniciativa l'any que ve, ja que segons ha dit, és un esforç molt gran d'organització.

Mari Creu Moya

Jo poso en dubte que repetimla iniciativa l'any que ve.Ho haurem de plantejar però ésmolt esforç per part de l'organització.


Tot i això, des de l'Ajuntament, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials ha manifestat la voluntat de continuar col·laborant amb Intermon per tirar endavant iniciatives com aquesta. Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Nosaltres tenim interès en seguir coil·laborant amb Intermon en aquestes iniciatives l'any vinent, a veure si ho podem consolidar.


Recordem que els diners recollits amb aquest concert es destinaran als diferents projectes d'ajuda que Intermon Oxfam està fent a la frontera del Txad i el Sudan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.