L'episodi de vent deixa lleus incidències a Sant Cugat

Protecció Civil ha desactivat l'alerta per risc de vent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un arbre caigut / Autor: Lluís Llebot

Imatge d'arxiu d'un arbre caigut / Autor: Lluís Llebot

L'episodi de vent que ha afectat Sant Cugat aquest cap de setmana, tot i la seva intensitat, no ha provocat incidències greus. El pas del vent per la ciutat ha deixat un fanal trencat, danys a dues teulades i un arbre caigut, segons Policia Local. L'Ajuntament ha desactivat l'alerta per risc de vent, activa des de dissabte, però manté la situació de prealerta.

També ho ha fet Protecció Civil de la Generalitat, que deixa en situació de prealerta el Pla Especial d'Emergències per risc de Vent a Catalunya.

Durant aquest episodi de fortes ratxes de vent, el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut en aquest episodi 1.118 trucades per incidències relacionades amb el vent, principalment per arbres caiguts, afectacions al mobiliari urbà, cobertes amb risc estructural i obstacles a la via pública.
Per comarques, la gran majoria de trucades efectuades al 112 s'han fet des del Barcelonès (259), el Vallès Occidental (205) i el Vallès Oriental (165); seguit del Gironès (146) i del Baix Llobregat (101). Moltes d'aquestes trucades s'han concentrat durant la matinada, coincidint amb les ratxes de vent més intenses que es van registrar a partir de les deu de la nit d'aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.