Fins a dues hores de cua per entrar al Quinto de Nadal

L'organització, que ha tret a l'exterior ofertes per amenitzar l'espera, ha agraït 'la paciència' dels assistents


  • Comparteix:

Llargues cues per jugar al Quinto de Nadal / Foto: Cugat Mèdia

Llargues cues per jugar al Quinto de Nadal / Foto: Cugat Mèdia

El Quinto de Nadal porta cua i és que és una de les activitats amb més demanda per part dels santcugatencs del programa d'aquestes festes. A les portes del Pav 2 de la Rambla del Celler, on enguany se celebra aquesta iniciativa que organitza Cal Temerari, s'han fet cues d'espera de fins a dues hores per poder accedir al recinte. Tot i la llarga espera, l'organització ha remarcat que no hi ha hagut cap incidència i que les sessions de Quinto s'han pogut desenvolupar amb total normalitat.

Enguany, el Quinto de Nadal s'ha traslladat de l'Envelat al Pav 2 de la Rambla del Celler. Un canvi que, com ha explicat la membre de l'Assemblea del Quinto, Ariadna Sierra, s'esperava que disminuís les cues per entrar, ja que és un equipament que permet més aforament. Tot i així, durant aquests primers dies de Quinto les portes del pavelló han vist com es creaven cues que arribaven a les dues hores i mitja d'espera.

Des de l'organització han intentat amenitzar aquesta estona portant a l'exterior música en directe, de grups com Dissidència Sònica, i habilitant una barra de begudes. Segons ha confirmat Sierra, les franges horàries que ha concentrat més acumulació de gent han estat entre les nou i les onze de la nit del 25 i 26 de desembre.

El Quinto de Nadal al Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia
El Quinto de Nadal al Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia


Sierra també ha recordat que una de les prioritats de l'organització i de l'Ajuntament, que ha posat a disposició el Pav 2, és garantir la seguretat a l'equipament municipal i que l'aforament és limitat. És per això que l'organització 'intenta preveure i controlar l'aforament' així com 'instar la gent que està dins del pavelló a jugar o, si ja no participen, permetre l'entrada als que estan esperant a l'exterior. Tot i això, Sierra també ha remarcat que, malgrat les llargues estones d'espera, no hi ha hagut cap incidència i ha agraït 'la paciència' de tots els que feien cua.

Després d'aquests primers dies de Quinto, l'organització preveu que les properes sessions l'entrada sigui més tranquil·la i ràpida. El Pav 2 de la Rambla del Celler acull sessions de Quinto fins al 29 de desembre.




Ariadna Sierra

És cert que en els dos dies que portem d'obertura s'han fet cues d'entre una hora i dues hores i mitja per entrar. Tot i que l'aforament és més elevat la gent segueix venint molt i es provoquen aquestes cues.

Ariadna Sierra

És una situació que l'organització intenta preveure i controlar molt l'aforament, instar que la gent que està dins jugui o que no ocupi un espai perquè tothom tingui l'oportunitat de passar pel Quinto. És una cosa que tampoc podem controlar. Recordar que l'aforament no el decidim nosaltres, és un equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.