El segon premi de la Grossa deixa 960.000 euros a l'administració número 1 de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els dècims del número 45.564 estan premiats amb 96.000 euros cada un

Els dècims del número 45.564 estan premiats amb 96.000 euros cada un

El segon premi de la Grossa de Nadal, corresponent al número 45.564, ha caigut a Sant Cugat. Una sèrie d'aquest número, dotada de 960.000 euros, s'ha venut a l'administració nº1 de la nostra ciutat, al carrer Valldoreix número 67. Cada un dels dècims està premiat amb 96.000 euros.

La sort no ha passat aquest any de llarg a Sant Cugat ni tampoc ho ha fet de puntetes, sinó tot el contrari. El segon premi de la Grossa, dotat amb 960.000 euros, ha recaigut a la nostra ciutat amb el número 45.564, una sèrie del qual s'ha venut a l'administració número 1, del carrer Valldoreix.

En total, han venut 10 dècims d'aquest número, cada un dels quals està dotat amb un premi de 96.000 euros. De moment, però, només una persona ha trucat a l'administració interessant-se pel número guanyador, del qual havia comprat dos dècims. Escoltem a Marian Martín, encarregada de l'administració nº 1 de Sant Cugat.

Marian Martín

Una senyora ha trucat dient que havia comprat dos dècims del número i que es passaria per aquí,però ja està, i d'aquesta sèrie els hem venut tots, no hemretornat res.


Tot i que, de moment, els guanyadors d'aquest segon premi a Sant Cugat no s'han deixat veure, davant de l'administració no hi han faltat persones que volien comprovar si havien estat de sort, ni tampoc curiosos pendents de veure els afortunats. Escoltem algunes d'aquestes persones.

Santcugatencs

No se si ha tocat, podria ser perquè el meu pare en compra, però no ho he pogut comprovar, el truco a casa i no hi és.


I qui també hi ha volgut dir la seva ha estat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha celebrat que algunes persones del municipi puguin celebrar avui un premi d'aquestes característiques.

Lluís Recoder

Pensar que hi ha persones que hauran rebut un pessic més o menys gran d'aquest segon premi de la nostra ciutat, és un motiu de satisfacció.


A diferència d'altres poblacions, a l'administració santcugatenca la jornada s'ha viscut amb relativa tranquil·litat i satisfacció per part dels seus responsables, que tot i no haver-se quedat cap dècim per a ells, han celebrat haver pogut ser els portadors de la sort per als altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.