El Quinto de Nadal, en xifres: 34.000 cartrons i 16.000 euros en vals premiats

Cal Temerari ha tornat a organitzar una de les cites amb més èxit de les festes nadalenques


  • Comparteix:

El Quinto de Nadal ja és una tradició a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Quinto de Nadal ja és una tradició a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

34.000 cartrons han repartit sort durant els cinc dies del Quinto de Nadal de Sant Cugat. Els participants, que han omplert cada dia el pav2 de la Rambla del Celler i han provocat llargues cues, han picat 254 quintos, que han repartit 16.250 euros en vals per utilitzar a la barra amb una participació mitjana de 227 cartrons per partida. També s'han repartit 300 regals durant les partides d'una iniciativa que s'ha convertit en una tradició inamovible i que enguany ha celebrat un creixement en el nombre de cotorres respecte al de lloros.

La partida amb el premi més alt va ser l'última de totes, la boja, que va repartir vals per valor de 128 euros per utilitzar a la barra. I en va repartir 10 per als cartrons que van picar en aquella última jugada. Les xifres del Quinto acaben amb una de molt important, la dels voluntaris, uns 150.

Un Pav 2 equipat amb escenari, barra de begudes i centenars de cadires va obrir portes el 25 de desembre per, fins aquest diumenge, acollir el Quinto de Nadal, que ha ofert fins a set llargues sessions de joc. Les de la nit són les que compten amb més assistència. Joves i adults se citen a un dels centres neuràlgics del Nadal, el Quinto. Ningú es vol perdre la cita i, si cal, fan llargues cues per accedir al recinte i provar sort amb un, dos o, els més valents i valentes, tres cartons.

Però el Quinto de Nadal és una proposta per a tothom i petits i grans poden gaudir d'aquesta iniciativa. És per això que també s'han organitzat quintos infantils i familiars que han apropat aquesta tradició santcugatenca als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.