Una baralla amb un ferit lleu, principal incidència de la nit de Cap d'Any a Sant Cugat

La ciutat ha viscut, en general, l'entrada al 2020 amb tranquil·litat


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià va acollir una de les tres festes públiques que hi havia a Sant Cugat / Foto: Marc Quevy

La plaça d'Octavià va acollir una de les tres festes públiques que hi havia a Sant Cugat / Foto: Marc Quevy

Sant Cugat ha donat la benvinguda a l'any amb una nit tranquil·la, en general. Segons ha explicat a Cugat Mèdia el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, l'incident més remarcable ha estat el d'una baralla entre un grup de joves, que ha acabat amb un ferit lleu per talls, el qual ha hagut de ser taslladat a un centre hospitalari per ser atès. D'altra banda, els serveis de seguretat han rebut una trucada per un contenidor bolcat que limitava el pas de vehicles, també al centre de la ciutat, i una altra perquè unes persones tiraven al terra piles i altres elements reciclats de dins un contenidor al carrer Valldoreix. Carol ha explicat que la principal queixa ha estat el soroll que feien algunes festes privades a cases particulars, sobretot, entre dos quarts d'una de la matinada i les sis del matí.

Pessebre de la plaça de Barcelona
Després dels incidents de les darreres nits amb les figures del pessebre de la plaça de Barcelona, els quals van causar que els veïns se les emportessin a casa per tenir-ne cura, el titular de Seguretat ha explicat a Cugat Mèdia que l'Ajuntament ha posat un vigilant a la zona i les patrulles policials passen periòdicament per la plaça. En aquest sentit, Carol ha afegit que de cara l'any vinent buscaran una solució més permanent per donar resposta a aquesta problemàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.