Ses Majestats omplen Sant Cugat d'il·lusió abans de la nit màgica

La cavalcada ha repartit 2.500 quilos de caramels aptes per a celíacs i amb embolcalls biodegradables


  • Comparteix:

Els infants de Sant Cugat han viscut aquest diumenge una de les cites que més esperen durant l'any, l'arribada dels Reis Mags d'Orient. Milers de famílies s'han concentrat al centre de la ciutat per veure passar Ses Majestats, recollir caramels i, els més endarrerits, poder entregar la seva carta abans de la nit màgica. La iniciativa, organitzada per Amics dels Veterans i la Regalèssia, ha comptat amb la participació de nou carrosses, fetes pel teixit associatiu de la ciutat.



Com ja és tradició, els Reis Mags d'Orient han aterrat al parc de l'Arborètum en helicòpter on, centenars de famílies, esperaven expectants la seva arribada. L'alcaldessa, Mireia Ingla, els ha donat la benvinguda a la ciutat i els ha assegurat que els nens i nenes de la ciutat han sigut molt bons aquest any.

Per la seva banda, en el seu discurs el rei Melcior ha agraït la declaració d'emergència climàtica a Sant Cugat i ha transmès el suport dels tres Reis. Tot i això, el Rei Blanc ha remarcat que amb 'això no n'hi ha prou' i que cal que tothom 'cuidi el planeta' i que com més sostenibles, millor. Amb la importància de la sostenibilitat al centre del discurs del rei blanc, la cavalcada d'enguany ha repartit 2.500 quilos de caramels amb embolcalls biodegradables i aptes per a celíacs. Els Reis d'Orient, a més, han demanat als nens i nenes de la ciutat que comparteixin els seus regals de Reis.

El recorregut de la cavalcada, gairebé idèntic al d'anys anteriors, ha posat punt final a la plaça de Barcelona. Allà, llargues cues d'infants esperaven l'oportunitat de donar en mà les seves cartes a Ses Majestats. Per la seva banda, els tres Reis els hi demanaven que anessin a dormir ben aviat i, així, s'ha donat pas a la nit màgica que deixarà regals per totes les llars de Sant Cugat. Una samarreta del Barça, una pilota, una disfressa de la Frozen i pales de ping-pong són només alguns dels desitjos dels santcugatencs i santcugatenques.

La cavalcada del centre de Sant Cugat s'ha desenvolupat amb total normalitat i sense cap incidència destacable, com ha explicat Joan Gómez, dels Amics dels Veterans i la Regalèssia. Gómez també ha remarcat que és 'una alegria' veure la quantitat de gent i es mostra convençut que mai n'hi havia hagut tanta.

No ha estat l'única cavalcada que ha viscut la ciutat, ja que Ses Majestats també han recorregut els districtes i Valldoreix. Així, els Reis Mags han arribat a Mira-sol en helicòpter i a la Floresta en Ferrocarril. El Reis d'Orient també han visitat les Planes i Valldoreix.






Melcior

Sobre l'emergència climàtica que heu declarat a Sant Cugat us volem dir que donem tot el nostre suport. Però amb això no n'hi ha prou, també us demanem que entre totes i tots cuidem el nostre planeta i siguem el màxim de sostenibles possibles.

Infants

M'he demanat un rellotge i pales de ping-pong / Una pilota i una samarreta del Barça / Una disfressa de la Frozen.

Joan Gómez

La gran alegria és veure tanta gent al carrer. Crec que cada vegada hi ha més gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.