Companys i amics del desaparegut Pablo Olivera inicien una campanya de micromecenatge

Els diners han de servir perquè els familiars argentins d'Olivera puguin venir al funeral


  • Comparteix:

A la segona fila, Pablo Olivera és el segon per la dreta / Font: Ferran de Juan

A la segona fila, Pablo Olivera és el segon per la dreta / Font: Ferran de Juan

El responsable tècnic del Casal de Mira-sol, Pablo Olivera, de 43 anys, va patir una mort sobtada la matinada de l'1 de gener. Els seus amics i companys han engegat una campanya de micromecenatge per fer front a les despeses del funeral i el viatge dels seus familiars des de l'Argentina. La recaptació ja suma, en només 24 hores, més de 12.000 euros dels 5.000 que es demanaven. La família ha volgut agrair la implicació i l'ajuda de tota la gent en aquesta campanya. L'enterrament està previst per a finals d'aquesta setmana, quan han d'arribar algun dels familiars.

Feia més de 10 anys que Pablo Olivera treballava com a responsable tècnic del Casal de Mira-sol i era la 'peça clau', segons el tècnic de Cultura de l'Ajuntament, Oriol Piera, per a tots els espectacles teatrals que es duien a terme a l'equipament mirasolenc.

Olivera treballava amb les companyies locals de teatre en el disseny, assessorament tècnic i muntatge de les diferents representacions. Les companyies de teatre santcugatenques tenen previst retre un homenatge a finals de mes quan la mare d'Olivera arribi a la ciutat. La campanya de micromecenatge ha estat un 'èxit' i demostra l'estima que tothom tenia a Olivera, ha ressaltat Piera.


Oriol Piera

La campanya és una resposta de l'estima que tothom tenia al Pablo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.