El Centre Obert acaba l'any molt satisfet de l'evolució del seu projecte


  • Comparteix:

Una festa de Nadal ha servit per aplegar els nens del Centre i els seus familiars

Una festa de Nadal ha servit per aplegar els nens del Centre i els seus familiars

La tradició de fer cagar el tió ha estat un dels punts culminants de la festa de Nadal que s'ha celebrat al Centre Obert. El centre diürn, destinat a infants i joves en edat escolar, clou així un any que els seus responsables qualifiquen de molt positiu pel que fa al desenvolupament del projecte que tenen entre mans.

El Centre Obert ha tancat l'any amb una festa de Nadal que els infants han preparat amb molta il·lusió. Durant tot el mes de desembre han estat alimentant el Tió, han decorat el centre i han cantat nadales. A més, els nens i nenes que assisteixen al Centre estaven especialment il·lusionats per la presència dels seus pares, que s'hi han acostat per gaudir amb ells de les tradicions més nadalenques.

Així ho ha constatat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que també s'ha arribat fins el centre. L'escoltem.

Enric Tomàs

L'acte està molt bé i la participació de les famílies sempre és interessant i aquí es veu que estan convençuts de la tasca que s'està fent amb els seus fills en el Centre Obert


De la seva banda, la coordinadora del centre, Judit Feliu, ha valorat molt positivament l'any que finalitza gràcies, en bona mesura, al bon ambient i a la bona dinámica de grup que hi ha hagut. Escoltem Judit Feliu.

Judit Feliu

L'any ha anat força bé, els nanos venen molt motivats i el projecte està tirant endevant molt positivament


Recordem que el Centre Obert és un equipament destinat a infants i joves en edat escolar, que realitza tasques preventives per evitar situacions de risc i donar suport al desenvolupament de la persona, a la seva socialització i a l'adquisició aprenentatges bàsics. El Centre organitza diferents activitats relacionades amb la salut, l'esport, la socialització o l'expressió artística, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.