El Torrent del Llobet tindrà un recorregut autoguiat per conèixer la seva fauna i flora

Es tracta d'un projecte liderat per l'àrea de Medi Ambient de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

L'itinerari recorrerà el Torrent del Llobet / Foto: Google Maps

L'itinerari recorrerà el Torrent del Llobet / Foto: Google Maps

Un recorregut pel Torrent del Llobet de Valldoreix permetrà conèixer la flora i fauna dels cursos d'aigua del territori i el seu entorn. Es tracta d'un projecte liderat per l'àrea de Medi Ambient de l'EMD i que proposa oferir als caminants que passin per la zona, informació sobre les característiques del torrent, des de la seva fauna i flora pròpia fins a elements històrics o patrimonials destacables. La idea és col·locar, al llarg del recorregut, diversos plafons informatius amb il·lustracions i explicacions de les espècies que s'hi poden observar freqüentment.

El projecte, 'Els torrents de Valldoreix', són uns itineraris interpretatius amb l'objectiu d'apropar la riquesa natural de les rieres de la vila a tota la ciutadania.

En concret, els plafons o punts d'informació contenen imatges de la fauna, la flora, els ecosistemes i d'altres aspectes interessants, que es poden trobar al llarg del recorregut i que es poden veure amb facilitat des dels punts d'observació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.