'Un nen, una joguina' es consolida a Sant Cugat amb més d'un miler de joguines recollides

La campanya ha arribat enguany a 232 infants, que han rebut un lot de regals cadascú


  • Comparteix:

Les joguines es reparteixen en lots durant l'època nadalenca / Foto: Sònia Garrido

Les joguines es reparteixen en lots durant l'època nadalenca / Foto: Sònia Garrido

Sant Cugat es bolca un any més amb la campanya solidària 'Un nen, una joguina', que enguany ha recollit unes 900 joguines que s'han repartit entre 232 infants el dia de Reis. Així, la iniciativa que es duu a terme a la ciutat des de fa 41 anys, organitzada pel Grup de Joves de la Parròquia i Càritas Sant Cugat, es consolida com una de les cites solidàries de les festes de Nadal.

Una de les coordinadores d''Un nen, una joguina', Clara Cardoner, ha assegurat que estan 'impressionats' de l''impacte que provoquen a Sant Cugat'. Remarca, també, que 'cada vegada hi ha més gent' que els ajuda com a voluntaris, que porta joguines i, fins i tot, que fa donacions que 'són molt d'agrair'.

La xifra total de joguines que s'han recollit durant aquestes festes han estat 1.100. Així i tot, 200 d'aquests regals van arribar a la campanya fora de termini. Cardoner ha recordat que és important portar-los amb temps perquè puguin ser útils i afegits als lots que s'entreguen als infants.

Un total de 232 nens i nenes de 140 famílies de Sant Cugat s'han beneficiat d'aquesta iniciativa que pretén no deixar cap criatura sense regals. 'Un nen, una joguina' es fa any rere any i s'allarga durant una setmana, del 27 de desembre al 2 de gener.


Clara Cardoner

Estem molt impressionats de l'impacte que fem a Sant Cugat. Cada vegada hi ha més gent que ve a ajudar-nos, que ens porta joguines i també que ens fa donacions que són molt d'agrair.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.