Més d'un centenar de persones s'acomiada de Pablo Olivera en un emotiu homenatge

L'acte ha tingut lloc al Teatre de Mira-sol, on treballava el desaparegut com a tècnic de so des de feia més de 10 anys


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones ha volgut acomiadar-se del responsable tècnic del Casal de Mira-sol, Pablo Olivera. Familiars, amics, companys de la feina i coneguts han donat a Olivera l'últim adéu en un emotiu homenatge celebrat aquest dissabte al teatre de l'equipament mirasolenc. Durant l'acte, tothom qui ha volgut ha tingut l'oportunitat de dedicar-li unes paraules o una cançó mentre es projectava un recull de fotografies de la faceta personal i professional d'Olivera. Tot plegat, entre records, aplaudiments i llàgrimes que acomiadaven una persona que ha dedicat més d'una dècada a fer funcionar els espectacles del Teatre de Mira-sol.

L'acte d'homenatge ha recordat la seva alegria, l'esperit aventurer, el compromís laboral i la seva faceta com a pare com alguns dels valors que definien la personalitat d'Olivera. Els seus companys de feina del teatre de Mira-sol han volgut homenatjar el desaparegut amb una placa que quedarà per sempre col·locada a la plataforma on exercia de tècnic de so i en la qual es pot llegir 'Pablito, ¡qué bueno que viniste!'.

La cita ha acabat al parc del Casal de Mira-sol on s'ha col·locat un llibre de dedicatòries i una llarga fila de fotografies en què també es podien deixar textos en memòria d'Olivera i que s'enduria la família. Els assistents han pogut fer un brindis per al desaparegut, ja que també s'ha ofert refrescs i cervesa en nom seu.

Pablo Olivera va patir una mort sobtada la matinada de l'1 de gener als 43 anys. Feia més de 10 anys que Olivera treballava com a responsable tècnic del Casal de Mira-sol. Després de la inesperada pèrdua d'Olivera, els seus amics i companys van engegar una campanya de micromecenatge per fer front a les despeses del funeral i el viatge dels seus familiars des de l'Argentina. La recaptació, que s'ha donat per acabada aquest divendres, suma gairebé 15.000 euros. Una xifra que, encara avui, continua pujant i que demostra 'l'estima i l'afecte' que la gent li té a Pablo Olivera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.