Rècord històric de viatges al conjunt d'estacions d'FGC de Sant Cugat

La demanda s'incrementa un 9,4% a les estacions santcugatenques el 2019


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) bat el rècord d'usuaris a les estacions de Sant Cugat, on durant el 2019 s'han registrat més de 9,8 milions de validacions. Això implica un augment del 9,4% en el conjunt d'estacions locals, que són les que han experimentat un creixement més significatiu respecte a l'any anterior entre les parades metropolitanes. Es tracta d'un increment superior a la mitjana de totes les línies d'FGC, on els viatges han augmentat un 4,4% fins a arribar als 91,2 milions d'usuaris.

Per quart any consecutiu, FGC assoleix xifres rècord històriques. D'aquestes més de 91 milions de validacions, 66,3 corresponen a la línia del Vallès, que dona servei a Sant Cugat. Això implica un 3,50% més d'usuaris respecte al 2018, és a dir, 2,2 milions més gràcies a l'augment de la demanda al conjunt de les estacions santcugatenques (+9,4%) i a les estacions de Terrassa (+5,45) i les de Sabadell (+8,8%).

Creixement de la línia del Vallès / Foto: Cugat Mèdia
Creixement de la línia del Vallès / Foto: Cugat Mèdia


Pel que fa a les estacions locals -La Floresta, Valldoreix, Sant Cugat, Mira-sol, Hospital General, Volpelleres i Sant Joan- totes registren de nou un increment de la demanda. El més significatiu és dona a Hospital General (+17,9%) i a Volpelleres (+17,8). L'estació local amb més validacions, però, és la de Sant Cugat amb 4,1 milions de viatges durant el 2019.

Creixement a les estacions locals / Foto: Cugat Mèdia
Creixement a les estacions locals / Foto: Cugat Mèdia


El conjunt de parades de Sant Cugat han guanyat en un any 842.947 viatgers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.