184 nous arbres a Can Sant Joan

L'Ajuntament renovarà aquesta setmana l'arbrat viari al polígon de Can Sant Joan, substituint els arbres més envellits i malmesos


  • Comparteix:

L'Ajuntament renova l'arbrat viari del polígon de Can Sant Joan amb 184 nous arbres, que substituiran els més malmesos i envellits. Són arbres autòctons de cinc espècies mediterrànies i que s'adapten bé al clima, un factor que en facilita el manteniment. L'objectiu del consistori és plantar prop d'un miler de nous arbres aquest any per, d'aquesta manera, ampliar el patrimoni de verd urbà.

Ho ha explicat el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, qui també ha dit que volen centrar-se en zones a l'entorn de centres educatius. En concret, aquest any es plantaran 323 arbres en escossell a la via pública, 35 en quatre escoles públiques i 548 en espais verds de la ciutat. A més, des de l'Ajuntament remarquen que aquest 2020 incrementaran els recursos per al manteniment de l'arbrat. Està previst podar 9.000 arbres, respecte als prop de 6.500 que es van podar l'any passat.


José Gallardo

Volem ampliar el patrimoni de verd urbà, apostar per una ciutat verda i també sostenible. Que sigui una zona amb ombres, on es pugui passejar a l'estiu. I això també ajuda al manteniment del paviment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.