Ja hi ha data per la Marxa Infantil 2020

Serà el 19 d'abril i les inscripcions s'obriran la primera setmana de març


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

La Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Munyanyenc de Sant Cugat (CMSC), ja té data. Serà el diumenge 19 d'abril i, si la meteorologia no és favorable o hi ha qualsevol imprevist d'última hora es traslladaria a la setmana següent, el dia 26. Les inscripcions per participar-hi s'obriran la primera setmana de març a través de la web de la proposta, que enguany arriba a la 62a edició. El recorregut, segons ha explicat a Cugat Mèdia el president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, serà pràcticament el mateix que l'any passat, tot i que hi ha un petit canvi a Can Coll.

El recorregut, segons el president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, serà d'uns 10 quilòmetres i pràcticament el mateix que l'any passat, tot i que hi ha un petit canvi a Can Coll. La primera sortida està prevista a les nou del matí, a la plaça de Ramon Barnils, i l'arribada al mateix lloc al voltant de les dotze del migdia. Com a les darreres edicions, hi podran participar un màxim de 2.000 infants d'entre set i 12 anys, un total d'unes 1.100 parelles.

L'organització, a més, està editant un llibre sobre els 60 anys de marxa de regularitat que està previst presentar al març. 400 pàgines que recolliran la història de la cursa en paral·lel amb la del poble des del 1959 al 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.