L'Ajuntament treballarà el 2005 per acostar els serveis municipals i fer habitatge públic per la gent gran


  • Comparteix:

El regidor de Sanitat i Serveis Socials ha felicitat en Nadal als avis de la Residència de Gent Gran

El regidor de Sanitat i Serveis Socials ha felicitat en Nadal als avis de la Residència de Gent Gran

Analitzar la situació de la gent gran a Sant Cugat, apropar els serveis municipals i fomentar l'accés a l'habitatge per a la tercera edat són els eixos principals del pla d'actuació sobre gent gran que engegarà l'Ajuntament el 2005. Així ho ha anunciat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, en el marc del sopar-berenar de Nadal de la Residència per a la Gent Gran de Sant Cugat.

Els membres de la Residència per a Gent Gran de Sant Cugat han celebrat el seu tradicional sopar de Nadal, acompanyats del regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs. Tot i que l'acte no s'ha celebrat, com en anys anteriors, en dissabte, Enric Tomàs ha aprofitat la trobada per felicitar les festes als residents i anunciar les polítiques municipals per a la gent gran previstes pel 2005.

Enric Tomàs

Des de l'equip de govern estem preparant el Pla d'actuació per a la gent gran, per tal de conèixer la seva situació i les seves necessitats.


Durant el sopar-berenar, els avis han pogut cantar nadales i convidar a un familiar per poder gaudir de la celebració plegats. La directora del centre, Alícia Puig, ha agraït el suport del regidor i de l'Ajuntament i ha valorat molt positivament l'any 2004.

Alícia Puig

En principi ha estat un any que ha anat força bé, estem molt contents.


Des de la Residència per la Gent Gran de Sant Cugat ja estan preparant la programació d'activitats pel primer trimestre del 2005. Els avis començaran l'any amb una sortida a la fira de reis de la ciutat. Amb motiu d'aquesta excursió, la residència demana més voluntaris que vulguin col·laborar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.