Mònica Terribas, Elisenda Roca i Justo Molinero celebren el Dia de la Ràdio amb Cugat Mèdia

El mitjà s'uneix de nou als Amics de la Unesco i La Xarxa en un programa especial obert


  • Comparteix:

Una celebració amb convidats de luxe / Foto: Cugat Mèdia

Una celebració amb convidats de luxe / Foto: Cugat Mèdia

El programa 'Connectats', una producció de la Xarxa Audiovidual Local (XAL) presentat des de Ràdio Sant Cugat, celebra el Dia Mundial de la Ràdio i ho fa amb la ciutadania i grans figures del mitjà. En aquesta ocasió, els comunicadors Mònica Terribas, Elisenda Roca i Justo Molinero participaran en l'espai radiofònic, que es desplaça dimecres 12 de febrer fins a l'Arxiu Nacional de Catalunya de la mà, per segon any consecutiu, dels Amics de la Unesco per oferir un programa especial obert a la ciutadania. A partir de les quatre de la tarda i durant tres hores en directe, la periodista de Cugat Mèdia Carme Reverte conduirà aquesta celebració de la ràdio i la seva diversitat amb les altres cinc emissores que hi col·laboren i continguts per a tots els gustos.

Enguany, el Dia Mundial de la Ràdio posa en valor la diversitat a les ones i a les redaccions. És per això que la Unesco reclama aquest any:
  • Advocar pel pluralisme a la ràdio, de manera que hi hagi una combinació de mitjans públics, privats i comunitaris.
  • Fomentar la representació a les redaccions, on els equips estiguin integrats per diversos grups de la societat.
  • Promoure la diversitat dels continguts editorials i els tipus de programes perquè reflecteixi la varietat de públics.

  • Amb aquests criteris, Cugat Mèdia dedica el seu programa especial del Dia Mundial de la Ràdio a donar veu a diferents figures amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Badalona, El Prat Ràdio, Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa i L'Actual (Ràdio Castellar). Tot plegat, en paraules de la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, una manera de 'reivindicar l'essència de la ràdio'.

    També hi participarà 'El Club dels Bolats', hi haurà música en directe i una tertúlia de locutors.

    El programa especial del 'Connectats' tindrà lloc dimecres 12 de febrer a partir de les quatre de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya. És obert a tota la ciutadania.


    Mònica Lablanca

    Des de Ràdio Sant Cugat i Cugat Mèdia volem reivindicar l'essència de la ràdio. I què millor per fer-ho que amb figures de la ràdio com Mònica Terribas, Elisenda Roca i Justo Molinero.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.