El consorci empresarial AMTA cedeix material en desús de l'antiga Delphi a Protecció Civil

L'entrega del material ha coincidit amb una visita de part de l'equip de govern a les instal·lacions de tres de les empreses d'AMTA


  • Comparteix:

Les quatre empreses que conformen AMTA han oficialitzat aquest dimecres la cessió de material en desús de l'antiga Delphi a Protecció Civil de Sant Cugat. Des del govern local han agraït la cessió en una visita les instal·lacions de la planta. El material l'aprofitarà el grup de voluntaris de Protecció Civil.

El responsable de planta d'AMTA, Samuel Saiz, ha explicat que no volien que el material, del qual no en feien ús, quedés obsolet. És per això que ho han cedit a l'Ajuntament, que ho ha agraït en paraules de l'alcaldessa, Mireia Ingla, que també ha estès la mà al consorci empresarial i ha recordat la importància del procés de reindustrialització de Delphi, d'ara fa prop de tres anys. El cap de Protecció Civil de l'Ajuntament, Toni Royo, també ha agraït la cessió i ha destacat la tasca de la part voluntària del cos. Per donar-li importància i com a agraïment, seran els voluntaris els qui faran ús del material.

Visita del govern a JJuan / Foto: Cugat Mèdia
Visita del govern a JJuan / Foto: Cugat Mèdia


Després de l'entrega, tant l'alcaldessa com la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació i Empresa, Elena Vila, i el regidor de Seguretat, Francesc Carol, han visitat la planta i han conegut la feina de les empreses que conformen AMTA: JJuan, ISEE, Guilera i Gutmar.






Samuel Saiz

Tenim un material reservat a equips d'intervenció del qual no en fèiem ús i volíem que no quedés aturat ni obsolet.

Mireia Ingla

La cessió l'agraïment moltíssim i això va més enllà. Per part de l'Ajuntament, el nostre suport i el nostre agraïment a AMTA.

Toni Royo

Volíem fer èmfasi en la tasca que fa el voluntariat de Protecció Civil. Des de l'Ajuntament s'ha pres la decisió que el material cedit revertirà en benefici del nostre voluntariat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.