La ràdio, protagonista de la programació de febrer dels Amics de la Unesco

A més d'un programa especial en directe, les conferències del mes reflexionaran sobre la situació del mitjà radiofònic


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat tornarà a fer un programa en directe des de l'Arxiu Nacional / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Ràdio Sant Cugat tornarà a fer un programa en directe des de l'Arxiu Nacional / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Les activitats del febrer dels Amics de la Unesco se centraran en la ràdio amb motiu del Dia Mundial d'aquest mitjà de comunicació, que se celebra el 13 de febrer. Un dia abans, el dimecres 12, el programa 'Connectats', produït per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i presentat des de Ràdio Sant Cugat, farà un especial des de l'Arxiu Nacional de Catalunya per homenatjar la ràdio amb grans figures del mitjà. A banda d'aquest programa, l'entitat també ofereix xerrades dels periodistes Jofre Llombart i Vicenç Villatoro, a més del tradicional cinefòrum i una sortida cultural a la Tarragona romana.

Cinefòrum
  • Dimecres, 5 de febrer. 18h. Documental 'Chris el suís', escrit i dirigit pel cineasta Anja Kofmel, narra la història del periodista suís Christian Wütenberg durant la guerra de Iugoslàvia.
  • Programa especial en directe
  • Dimecres, 12 de febrer. 16h. 'Connectats' especial. Carme Reverte presenta per segon any consecutiu un especial del programa 'Connectats', conduït per Ràdio Sant Cugat amb la participació de cinc emissores més, en directe des de l'Arxiu Nacional de Catalunya i que comptarà amb els comunicadors Mònica Terribas, Elisenda Roca i Justo Molinero.
  • Cicle de conferències
  • Dimecres, 19 de febrer. 18h. '24 hores al dia, 365 dies l'any. Com funciona una ràdio?', a càrrec de Jofre Llombart. El periodista santcugatenc va començar la seva carrera a Ràdio Sant Cugat, ha treballat 12 anys a Catalunya Ràdio i actualment és subdirector de Rac1 i de Rac105
  • Dimecres, 26 de febrer. 18h. 'La ràdio o la vida!', a càrrec de l'escriptor, periodista i polític Vicenç Villatoro
  • Sortida cultural
  • Dijous, 20 de febrer. 8h. Visita a Tarraco, la Tarragona romana, amb sortida des de l'Arxiu Nacional de Catalunya. Hi haurà una visita guiada al recinte del pretori i del circ, dinar al restaurant La cuineta i tornada a Sant Cugat a partir de dos quarts de cinc de la tarda.


  • Les places a totes les activitats són limitades i per qualsevol informació o per apuntar-se s'ha d'enviar un correu electrònic a unescovsc@gmail.com o fer-ho directament a l'Arxiu Nacional.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.