Concentració davant el bloc okupat del carrer Escaletes per un suposat desallotjament

Segons els concentrats, s'hauria produït una amenaça d'actuació de la Brimo, que Mossos desmenteix


  • Comparteix:

Un moment de la concentració / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la concentració / Foto: Cugat Mèdia

Una trentena de persones s'ha concentrat aquest dijous a la tarda davant el bloc del carrer de les Escaletes, número 3, okupat aquest cap de setmana passat. La raó, una suposada amenaça per part dels Mossos d'Esquadra de l'actuació dels antiavalots per desallotjar l'edifici. Una amenaça que no tenia dia ni hora, però que ha fet saltar les alarmes i ha originat una convocatòria a través de les xarxes socials i la missatgeria instantània.

Els Mossos d'Esquadra han desmentit a Cugat Mèdia qualsevol actuació d'aquest tipus i remarquen que el seu paper en la situació actual és només traslladar la denúncia al jutge i identificar, si és possible, les persones que es troben dins l'edifici. Aquestes identificacions són les que, segons els concentrats, s'haurien intentat fer durant la tarda d'aquest dijous i que, davant la negativa dels okupants, ha desencadenat la presumpta amenaça.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.