L'AECC recapta 3.660 euros per combatre el càncer infantil amb el tercer concert benèfic

Unes 320 persones han gaudit de música solidària aquest diumenge a la Sala El Siglo del Mercantic


  • Comparteix:

Una vegada més, Sant Cugat mostra el seu vessant més solidari i fa pinya per recaptar diners per la lluita contra el càncer infantil. Unes 320 persones de públic i 3.660 euros recaptats són les xifres que marquen el tercer concert benèfic que organitza la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a la Sala El Siglo del Mercantic. Aquest diumenge, la cita ha sumat les forces del rock del grup local Incombustibles, la veu de la finalista de la Voz Kids 5 i santcugatenca Sofía Esteban i de la música africana amb l'Associació Karamalà. La recaptació es destinarà íntegrament a projectes d'investigació i al tractament de la malaltia.

L'acte ha arrencat amb els ritmes africans de l'Associació Karamalà mentre que els Incombustibles han fet ballar el públic amb els seus temes de rock. La jove cantant Sofía Esteban acompanyada del santcugatenc Oriol Saltor han posat punt final a les actuacions musicals. La trobada també ha ofert una rifa on els més afortunats s'han pogut endur entrades per al Tibidabo, dinars i altres premis i la venda de polseres daurades, color dels llaços del càncer infantil, per ajudar la recaptació benèfica.

La presidenta local de l'AECC, Esther Alòs, ha destacat el caràcter solidari i la implicació dels santcugatencs i santcugatenques davant una crida d''ajuda pel càncer', un fet que provoca 'molta afluència de públic' als concerts benèfics. A més, Alòs considera que és una cita 'consolidada' i que ja forma part del 'calendari de Sant Cugat i de les famílies' que assisteixen a la trobada 'per lluitar contra el càncer infantil'.


Esther Alòs

Sant Cugat sempre reacciona molt bé. Quan demanes ajuda pel càncer, normalment, la societat santcugatenca es bolca i sempre tenim molta afluència de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.