El 'Canta Gran!' farà aquest dissabte un viatge pel Mediterrani des de Sant Cugat

La proposta reuneix un cor amateur de majors de 60 anys amb músics i directors professionals


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del 'Canta Gran!' a Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior del 'Canta Gran!' a Sant Cugat / Foto: Localpres

Torna el 'Canta Gran!' a Sant Cugat, el concert coral biennal per a la gent gran en què hi participen persones de més de 60 anys acompanyades per músics i directors professionals. El cor participatiu interpretarà enguany l'espectacle 'Mare Nostrum', basat en la música mediterrània i amb cançons adaptades al català. La cita, que repeteix ubicació al Teatre-Auditori, tindrà lloc aquest dissabte 15 a les set de la tarda i l'entrada té un preu de sis euros.

L'espectacle farà un viatge musical pel Mediterrani, des de terres catalanes a aigües gregues i mallorquines, passant pel desert sirià i per Algèria, amb tocs de la Toscana italiana i d'Andalusia per després tornar a Catalunya per la costa occitana. A banda del Cor Participatiu de la Gent Gran de Sant Cugat, el concert comptarà amb Laia Rius com a veu solista i violí i Celeste Alías a la veu solista, Marta Puig al piano i l'acordió, Esteve Colomés al contrabaix, Marc Vall a la percussió, Martí Marsala a la trompa i Laia Pujol al clarinet. Montserrat Meneses s'encarrega de la coordinació i direcció musical i Ignasi Tomàs de la posada en escena, en un espectacle que ha comptat amb els arranjaments de Jordi Cornudella i les traduccions de David Pintó.

La intenció és dignificar i dinamitzar aquest col·lectiu amb un gran espectacle conjunt. Per preparar el concert, ja s'han fet tres assajos al gener i se'n farà un altre general al mateix Teatre-Auditori just abans del concert. Aquesta serà la tercera edició del 'Canta Gran!' a Sant Cugat, després de la del 2016 i la del 2018. Fa dos anys l'espectacle va reunir uns 200 cantaires.

Cor Participatiu de la Gent Gran de Sant Cugat
Laia Rius, veu solista i violí
Celeste Alías, veu solista

Marta Puig, piano i acordió
Esteve Colomés, contrabaix
Marc Vall, percussió
Martí Marsal, trompa
Laia Pujol, clarinet i clarinet baix

Jordi Cornudella, arranjaments
David Pintó, traduccions

Montserrat Meneses, coordinació i direcció musical
Ignasi Tomàs, posada en escena



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.