La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, ofereix una xerrada sobre informació i desinformació

La directora del mitjà de comunicació públic participa al 'Cicle de Conferències del VEN' al Casal de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

Mònica Lablanca, protagonista de la conferència / Foto: Cugat Mèdia

Mònica Lablanca, protagonista de la conferència / Foto: Cugat Mèdia

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, participa al 'Cicle de conferències del VEN', organitzat per Valldoreix Espais Naturals. Sota el títol 'Informació i desinformació', la directora del mitjà públic multimèdia parlarà sobre com la informació exerceix poder sobre la ciutadania i les situacions anòmales en les quals els mitjans de comunicació són intervinguts i controlats. Durant la xerrada també s'abordaran qüestions com la difusió d'informació per mitjans no professionals per les xarxes socials i com aquests juguen papers claus sobre l'opinió ciutadana. La conferència tindrà lloc al Casal de Cultura de Valldoreix a dos quarts de vuit de la tarda.

Lablanca és llicenciada en Periodisme, màster en Comunicació Empresarial i en Direcció d'Empreses Audiovisuals i executive master en Màrqueting i Vendes. Ha treballat en l'àrea de premsa i comunicació tant al sector privat com al públic i ja va dirigir Cugat Mèdia en el període de 2009 al 2011 durant la transformació de la ràdio local en un mitjà de comunicació multimèdia. La ponent també ha treballat com a directora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.