Jutgen un mosso com a presumpte autor de 22 punxades de rodes a l'AP-7

Els fets, reconeguts pel presumpte autor, van tenir lloc la tardor de 2017 entre Sant Cugat i Montmeló


  • Comparteix:

L'acció va afectar desenes de camions / Foto: Laura Busquets / ACN

L'acció va afectar desenes de camions / Foto: Laura Busquets / ACN

Un agent dels Mossos d'Esquadra serà jutjat per ser el presumpte autor d'una punxada de rodes de més d'una vintena de vehicles a l'AP-7 la tardor de 2017. Segons explica el diari 'El Mundo', està acusat d'un delicte contra la seguretat vial i un altre de document públic, ja que hauria falsificat un carnet de conduir per amagar la seva identitat i comprar un cotxe amb el qual va perpetrar el delicte.

Són uns fets que l'acusat ja ha admès en un escrit presentat al jutjat d'instrucció de Granollers, on també explica que, després que el detinguessin, va col·laborar per trobar el vehicle amb què es va desplaçar. A més, assegura que quan van tenir lloc els fets estava de baixa per depressió. Amb tot això, demana que la condemna que se li imposi sigui de dos anys, a banda de pagar els danys causats. És una petició que xoca amb la que fa la Fiscalia, que demana una pena de sis anys de presó i el pagament d'una multa de 10.800 euros.

Els fets
L'1 de desembre de 2017 l'autor dels fets va accedir a l'AP-7, entre Sant Cugat i Montmeló, tallant una reixa. Una vegada a la via, va col·locar al carril dret una planxa amb elements punxants que va provocar punxades a les rodes de més d'una vintena de vehicles que hi van passar, la majoria d'ells camions.

La Fiscalia quantifica els valor dels danys en 56.800 euros, reclamats per la majoria de propietaris dels vehicles afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.