El primer santcugatenc de l'any serà premiat amb una assegurança i un lot de productes


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident i 'Un pequeño mundo' organitzen per cinquè any aquesta iniciativa

Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident i 'Un pequeño mundo' organitzen per cinquè any aquesta iniciativa

Ràdio Sant Cugat, el grup assegurador Catalana Occident i la botiga 'Un pequeño mundo' donaran la benvinguda, per cinquè any, al primer nadó santcugatenc de l'any. El regal, que consta d'una pòlissa de 1.500 euros i un lot de productes, anirà a parar al primer nen o nena que s'inscrigui en el registre civil de la ciutat.

En aquesta cinquena edició, el grup Catalana Occident i aquesta emissora volen rebre el primer nadó santcugatenc del 2005 amb un regal ben especial: una pòlisa de 1.500 euros. La iniciativa, que va sorgir l'any 2000, no només consta d'aquests diners, sinó també d'una cistella amb productes per a nens i nenes gentilesa de la botiga 'Un pequeño mundo'. Ho explica Pere Pahissa, responsable de publicitat de Ràdio Sant Cugat.

Pere Pahissa

El primer nadó té aquesta pòlissa de 1.500 euros, que és renovable i quan sigui gran se'ls pot gastar com vulgui. A part també hi ha cases comercials com la botiga 'Un pequeño mundo' que regalen una cistella amb productes.


En el mateix sentit s'ha expressat, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, el cap de Publicitat i Relacions Públiques de Catalana Occident, Manel Farré, que veu aquesta aportació com un primer pas per a l'estalvi. L'escoltem.

Manel Farré

La idea és que aquesta aportació pugui servir perque el nen o nena el dia de demà pugui pagar-se els estudis o fins i tot un caprici. Però que sàpiguen que és el tema de l'estalvi des de que neix.


De cara la pròxima edició del Primer Santcugatenc de l'Any, que recordem és el primer nen o nena que s'inscrigui en el registre civil, està previst augmentar en 500 euros més la pòlisa, i donar, així, un premi de 2.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.