Set dies de gresca per posar la ciutat cap per avall

La disbauxa arriba a Sant Cugat de la mà del Carnaval, que consolida activitats i n'afegeix algunes de noves


  • Comparteix:

La Comissió de Carnaval ja té a punt la baixa del Gall des del cimbori / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

La Comissió de Carnaval ja té a punt la baixa del Gall des del cimbori / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Disfresses, balls i festa es faran amb el poder des d'aquest dijous i fins dimecres de la setmana que ve de la mà del Gall de Carnaval. Al costat d'activitats multitudinàries, com les Gitanes i el Cercatasques, n'apareixeran de noves com el Mardi Gras, una nova cercavila que arriba en col·laboració amb Sotasons. Entre les novetats, la unió de les rues infantil i d'adults amb la voluntat d'animar a la participació tant als petits com als més grans. Dos membres de la Comissió de Carnaval, Quim Pla i Nica Vall, han passat pel 'Sant Cugat a fons' aquest divendres per avançar-ne tots els detalls.

ESCOLTA-HO



Carnaval als districtes
La gresca arribarà també als districtes de la ciutat. El dissabte serà el dia central de l'activitat, amb els carnavals de Mira-sol (11:00 al Mira-sol Centre), Volpelleres (11:30 al Mercat de Volpelleres), Mas Gener (17:30 a la plaça de Mas Gener), la Floresta (18:00 al Centre Social i Sanitari) i Les Planes (18:00 els nens i 20:30 els adults a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau). Valldoreix, en canvi, celebrarà la festa el diumenge a partir de les onze del matí a l'Espai Garden.

La informació detallada sobre el Carnaval a Sant Cugat es pot trobar al web de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si molta gresca, perquè el que es diu feina i eficiència, res.... fa 8 mesos que la rotonda d'entrada i sortida mes important de Sant Cugat del Vallès, esta per acabar , es va deixar les obres a mig fer, i així, fins quan ? mola mes fer declaracions sobre canvi climàtic, fer demagògia social, etc, sense cap tipus de competència, per realitzar polítiques efectives, però que queden molt be de cara a la galeria, però el dia a dia pendent, com els Jardins del Vallès, polèmics i també com no inacabats , després d'un any de obres.... no porta el tripartit ni un any, i ja es veu que això, va per el mal pedregar, EFICIENCIA ZERO.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 20/feb/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.