Sant Cugat busca continuar sent Ciutat Amiga de la Infància

El ple ha aprovat la candidatura de la ciutat per concórrer a la nova convocatòria de reconeixement de la UNICEF


  • Comparteix:

Sant Cugat, ciutat amiga de la infància / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat, ciutat amiga de la infància / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament vol renovar el reconeixement que defineix Sant Cugat com a Ciutat Amiga de la Infància, un projecte liderat per UNICEF. El ple de febrer d'aquest dilluns, a través d'una moció institucional, ha aprovat la candidatura de la ciutat per concórrer a una nova convocatòria. La ciutat disposa d'aquest reconeixement des de 2012, però cada quatre anys ha de renovar-lo.

ESCOLTA-HO

La regidora d'Educació i Infància, Pilar Gorina, ha remarcat que UNICEF és 'exigent' i demana 'requisits importants' per continuar sent Ciutat Amiga de la Infància i això obliga a la ciutat a 'fer polítiques d'infància serioses'. Per renovar aquest reconeixement, Gorina ha detallat que es treballa en 'la reelaboració' del Pla d'Infància i Joventut' i en el desenvolupament de 'polítiques favorables' a aquest col·lectiu, entre altres punts.

Gorina ha conclòs que Sant Cugat 'contribueix activament' en els requisits que demana UNICEF i, per això, s'ha donat llum verda a la moció, per seguir sent reconeguda com a Ciutat Amiga de la Infància.


Pilar Gorina

Com contribuïm activament en tots els requisits que demana UNICEF, fem aquesta moció de tornar a provar de ser reconeguda Ciutat Amiga de la Infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.