Les cultures andalusa i catalana es tornaran a trobar amb la celebració del Dia d'Andalusia

El CPA celebra el 28 i 29 de febrer el Dia d'Andalusia amb un acte institucional, divendres, i un 'potaje' tradicional, dissabte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del tradicional 'potaje' al CPA Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del tradicional 'potaje' al CPA Sant Cugat / Foto: Localpres

El Centro Popular Andaluz (CPA) arrenca la temporada aquest cap de setmana amb la unió de les cultures andalusa i catalana en la celebració del Dia d'Andalusia. Les activitats començaran aquest divendres 28 de febrer al vespre, amb l'acte institucional al teatre del CPA, on també hi haurà música en directe amb una fusió de flamenc i òpera entre l'Escuela CR de ball i la soprano santcugatenca Laura Brasó. Dissabte al migdia serà el torn del tradicional 'potaje', obert a tothom, i que també comptarà amb la música en directe del guitarrista madrileny Mario Herrero.

La intenció és 'mostrar el millor de nosaltres' en aquestes celebracions, i obrir-se i col·laborar amb altres entitats de Sant Cugat, tal com ha explicat el president del CPA, Miquel Jiménez. La cultura andalusa ja no s'exporta només des d'Andalusia, i Jiménez ha posat els exemples dels catalans Rosalía, Miguel Poveda i el santcugatenc Pere Martínez, entre d'altres.

Des de l'entitat també asseguren que continuaran celebrant aquests actes mentre la gent els segueixi. El CPA vol ara obrir-se a la ciutadania i també a les entitats: 'hem d'aprendre que no podem anar sols', ha sentenciat Jiménez. I un altre dels propers objectius és exportar cultura santcugatenca a la Feria d'abril, el proper gran esdeveniment andalús de l'any.

Actes detallats
  • Divendres 28. 20:30h. Acte institucional al teatre del CPA amb parlaments, vi d'honor i les actuacions de la Escuela CR i la soprano Laura Brasó. L'entrada és gratuïta.
  • Dissabte 29. 14h. 'Potaje andaluz' obert a tothom, amb un preu de 10 euros i de vuit per als socis. A partir de les quatre, actuació del guitarrista madrileny Mario Herrero.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.