Comencen les obres per arranjar l'esllavissada de l'avinguda de Pere Planas, a la Floresta

La via va patir importants desperfectes arran del temporal Gloria


  • Comparteix:

L'alcaldessa, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i el regidor de Barris han visitat les obres / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i el regidor de Barris han visitat les obres / Foto: Ajuntament

Les obres per arranjar l'avinguda de Pere Planas, a la Floresta, ja estan en marxa. Aquest dimecres han començat els treballs d'urgència per construir una pantalla de formigó a la part més propera de la casa que es va haver de desallotjar després de l'esllavissada provocada pel temporal Gloria, fa un mes. El mur de contenció de la finca del número 275 va cedir i va caure al mig de la via, que està tallada des de llavors.

Fins ara ja s'hi han fet tres actuacions: l'eliminació del pes de les terres sobre el talús afectat, un estudi topogràfic i tres sondejos geotècnics per conèixer les característiques del subsòl del carrer. A partir d'ara es construiran dues pantalles de contenció, una al costat del talús que delimita la parcel·la inferior i una altra al costat muntanya lligades per una plataforma de formigó. El pressupost estimat de les obres és de 220.000 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.