Cugat Mèdia es compromet amb la investigació del càncer infantil

El mitjà públic de Sant Cugat ha participat a la 3a Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil


  • Comparteix:

Els treballadors de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Els treballadors de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Les treballadores i treballadors de Cugat Mèdia han mostrat aquest dijous el seu compromís amb la investigació del càncer infantil amb un esmorzar solidari. El mitjà públic de Sant Cugat ha participat a la 3a Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil. Els empleats han compartit xocolata i coca en una jornada que ha servit per recaptar fons i que està organitzada per 14 associacions, entre elles la santcugatenca Anita.

La idea, amb el lema 'Taca't pel càncer infantil', va néixer amb l'objectiu no només de recaptar fons per a la investigació, sinó també de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania que l'única via per combatre la malaltia és la recerca d'una cura, ja que es tracta d'una situació que no es pot preveure.

L'Escola Bressol Valldoreix, l'escola Ferran i Clua, la mateixa associació Anita, el col·legi Creanova, el Pureza de María, l'escola Olivera, el Thau i l'AC Sant Cugat són altres espais que s'han sumat a la iniciativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.