Arriba la jornada de sensibilització 'Diversitat Funcional i Dona'

És una iniciativa adreçada als treballadors de l'Ajuntament i a la ciutadania de Sant Cugat

Ser dona i amb diversiat funcional pot suposar una discriminació doble / Foto: CC BeatriceBB - Pixabay

Societat

Publicat el 20/feb/20 per Sergio Morales

L'Oficina de Diversitat Funcional de l'Ajuntament de Sant Cugat organitza la jornada 'Diversitat funcional i dona', una activitat per 'sensibilitzar, conscienciar i donar visibilitat a aquesta realitat'. La proposta, adreçada als treballadors de l'administració local i oberta a tota la ciutadania, vol oferir una mirada social 'més inclusiva, d'igualtat de drets, de llibertat i autonomia personal, d'autoestima, de normalització en l'accés als estudis i a la feina' perquè les dones puguin exercir les seves capacitats sense barreres. La jornada, que tindrà lloc el 6 de març de tres quarts de deu del matí a un quart d'una al Cafè Auditori, comptarà amb la ponència de la professora associada de Filosofia del Dret a la UAB i investigadora del Grup Antígona Lorena Garrido.

La recepció tindrà lloc a tres quarts de deu i, fins a un quart d'onze l'alcaldessa, Mireia Ingla, oficiarà la benvinguda. La ponència vol posar el focus en les dificultats que pateixen les dones amb diversitat funcional per fer front als estereotips, manca d'oportunitats i més xacres com la violència de gènere i l'exclusió social.

Els interessats a assistir a la jornada es poden inscriure enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@santcugat.cat.