Dos detinguts a Mira-sol acusats de robatori amb força a domicili

Els detinguts tenen antecedents i es troben a l'espera de passar a disposició judicial


  • Comparteix:

Dos detinguts per robatori amb força a Mira-sol / Foto: Policia Local

Dos detinguts per robatori amb força a Mira-sol / Foto: Policia Local

La Policia Local de Sant Cugat i els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres al vespre dues persones com a presumptes autors d'un robatori amb força en habitatge a Mira-sol. Segons ha pogut confirmar Cugat Mèdia, agents de paisà dels cossos policials han detingut els sospitosos després de veure'ls saltar la tanca d'un habitatge. Els dos acusats tenen antecedents per apropiació indeguda i tres ordres de detenció i ingrés a presó. Actualment es troben a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Rubí a l'espera de passar a disposició judicial.

A les vuit del vespre d'aquest divendres la Policia Local ha rebut un avís d'un ciutadà que havia vist dues persones pel carrer de Pompeu Fabra amb una actitud sospitosa i observant els habitatges de la zona. En una operació conjunta entre el cos local i els Mossos d'Esquadra, una patrulla d'agents de paisà va veure un dels dos sospitosos llençant uns guants sota un cotxe i va procedir a identificar-lo, tot i que el van deixar marxar.

Els agents segueixen a l'individu i observen que es reuneix amb una altra persona. Tot seguit, el primer salta la tanca d'una finca mentre el segon es queda vigilant. La patrulla entra a l'habitatge i deté la persona que es troba dins per intent de robatori amb força. El còmplice fuig però el localitzen més tard a l'andana de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.