La santcugatenca que fa sabates per a Rosalía, Paris Hilton i Lindsay Lohan

La dissenyadora Belén Ortiz va crear la seva marca 'Serena Whitehaven' fa vuit anys i ja és un referent internacional


  • Comparteix:

Belén Ortiz va estudiar dret però des de fa vuit anys és empresaria de la seva pròpia marca de sabates 'Serena Whiteheaven' / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Belén Ortiz va estudiar dret però des de fa vuit anys és empresaria de la seva pròpia marca de sabates 'Serena Whiteheaven' / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

La llista de noms de celebrities que han vestit les sabates de Belén Ortiz és molt llarga. Els 'Serena Whitehaven', la marca que la santcugatenca va fundar ja fa vuit anys, els han portat els peus de Rosalía, Leticia Dolera als Goya, Gisela als Oscars, l'actriu Macarena Gómez, Paris Hilton o la mateixa Lindsay Lohan, a qui va conèixer en una de les desfilades de la dissenyadora Teresa Helbig: 'Li vaig donar el meu telèfon i vam començar una relació una mica surrealista, però ha vingut a Sant Cugat, a casa meva, fins i tot', ha explicat Ortiz al magazín 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

La Belén va estudiar dret, però no era la seva vocació. Des de petita li ha agradat molt la moda i la creativitat; dibuixava sabates arreu. Després de treballar un temps en un departament de fiscal, va decidir llançar-se a la piscina i marxar a Elda, la ciutat d'Espanya més important per a la indústria del calçat i on hi tenen el taller. Gràcies a aquesta estada, Ortiz va apostar per l'artesania i el producte local.

Rosalía i Lindsay Lohan lluint sabates de Serena Whitehaven / Foto: Cedida per Belén Ortiz
Rosalía i Lindsay Lohan lluint sabates de Serena Whitehaven/ Foto: Cedida per Belén Ortiz


Ha explicat que 'una sabata de qualitat passa per seixanta mans', ja que hi ha molts passos a seguir perquè sigui molt còmoda i mantingui la línia de la feminitat. 'El que ens diferencia com a marca és que la nostra sabata és personalitzable', ha explicat la santcugatenca. Les sabates són de festa, per a esdeveniments, per al dia a dia i de núvia. La seu de l'empresa que porta Ortiz amb la seva parella és a Barcelona, però també tenen un showroom a Miami.

Paris Hilton també és molt fan de les sabates de la santcugatenca. 'Per ella hem hagut de córrer en moltes ocasions, però nosaltres treballem amb una clientela més de fons, que són les habituals, que són anònimes i que ens estimen molt'.

Paris Hilton mostrant sabates de Belén Ortiz i Macarena Gómez / Foto: Cedida per Belén Ortiz
Paris Hilton mostrant sabates de Belén Ortiz i Macarena Gómez @116824/ Foto: Cedida per Belén Ortiz




Tall Belen Ortiz

Em vaig ficar molt en aquest món i em vaig rodejar de gent que tenia un coneixement amplíssim sobre com fer una sabata, de fet una sabata passa per seixanta mans



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.