El 8-M arriba a Sant Cugat amb el protagonisme de les mobilitzacions per la vaga feminista

Els actes començaran a les deu del matí a la plaça de Lluís Millet amb una manifestació


  • Comparteix:

Cugat Mèdia farà un seguiment de la vaga feminista / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia farà un seguiment de la vaga feminista / Foto: Cugat Mèdia

El 8-M arriba aquest diumenge a Sant Cugat en un Dia Internacional de la Dona marcat per la vaga feminista. El Comitè de Vaga Feminista de la ciutat fa una crida a les mobilitzacions, que començaran a les deu del matí a la plaça de Lluís Millet, davant l'estació de Ferrocarrils, amb una manifestació. Sota el nom 'Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere', la marxa es desplaçarà fins a la plaça d'Octavià, on es llegirà un manifest i es durà a terme la performance 'Un violador al teu camí'. Davant el Monestir també hi haurà una actuació dels Castellers de Sant Cugat i un dinar popular.

Ja a la tarda, a les quatre, el comitè fa una crida a concentrar-se a l'estació de FGC per baixar a la manifestació de Barcelona, amb la qual es posarà el punt final a una setmana d'activitats i propostes com tallers, xerrades i teatre, entre d'altres.

Serveis mínims
La Generalitat de Catalunya ja ha decretat els serveis mínims al país amb motiu de la convocatòria de vaga d'aquest diumenge. Cugat Mèdia, amb serveis mínims del 50%, farà un seguiment del transcurs de la jornada al web i també a través de les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.