Serveis mínims per la vaga general del 8-M

Cugat Mèdia seguirà el transcurs de la jornada de vaga


  • Comparteix:

Cugat Mèdia seguirà el transcurs de la jornada a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia seguirà el transcurs de la jornada a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La Generalitat de Catalunya ja ha decretat els serveis mínims al país amb motiu de la convocatòria de vaga d'aquest diumenge, Dia de la Dona. Cugat Mèdia, amb serveis mínims del 50%, farà un seguiment del transcurs de la jornada al web i també a través de les xarxes socials.


Transport
Tant Renfe com FGC oferiran un 66% del servei habitual durant tot el dia. El mateix passa amb la resta transports urbans i interurbans, com l'autobús. En el cas del transport de persones amb mobilitat reduïda es manté el servei.

Salut
Les urgències i unitats especials mantindran el servei normal i es garantirà tractaments de radioteràpia i quimioteràpia en situacions urgents i de necessitat vital. L'activitat quirúrgica inajornable deriva de l'atenció urgent s'oferirà amb servei normal. En el cas de l'assistència extrahospitalària es garantirà l'assistència urgent amb la plantilla i horari habitual de cada centre.

Pel que fa al servei de transport sanitari, s'atendran urgències, proves urgents i tractaments oncològics, de diàlisi i d'oxigenoteràpia. Les farmàcies de guàrdia oferiran el servei habitual dels diumenges.

Assistència i serveis socials
Es mantindrà l'horari habitual del cap de setmana en els menjadors socials. Pel que fa a l'ajuda a domicili, s'oferiran serveis urgents, necessaris i inajornables. Pel que fa a les residències per a gent amb disminució i gent gran es mantindrà el servei habitual dels dies festius. La vaga no afectarà les comunitats infantils i juvenils.

Pel que fa als centres d'atenció especial, estarà garantit el personal necessari per garantir els serveis d'un festiu. En el cas dels centres de dia hi haurà el servei habitual al servei de restauració i del 50% en la resta de serveis. El servei de teleassistència no es veurà afectat per la jornada de vaga.

Informació
Els mitjans de comunicació públics del país oferiran la informació necessària en cas que es produeixi una emergència per a la població. En el cas de Cugat Mèdia, els serveis mínims són del 50%.

Serveis funeraris
El servei de recollida de difunts fins a les sales de refrigeració estarà al 85%. Es garanteix un 50% de serveis d'administració i atenció als familiars.

Personal de l'administració pública
En el cas dels serveis d'emergències es garanteix el personal necessari i imprescindible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.