Dubtes sobre l'afectació del coronavirus a Sant Cugat? Envia'ns la teva pregunta

Pots enviar les teves preguntes a través de les xarxes socials de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Cugat Mèdia, al servei dels santcugatencs / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia, al servei dels santcugatencs / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia es posa al servei de la ciutadania per resoldre dubtes sobre l'afectació del coronavirus a Sant Cugat. El grup multimèdia de comunicació ofereix la possibilitat de fer arribar dubtes, consultes, i tota aquella informació que l'usuari vulgui tenir sobre com altera la normalitat de la ciutat la Covid-19. Així, Cugat Mèdia obre les seves línies de comunicació per tal que la ciutadania s'hi pugui posar en contacte enviant dubtes i consultes a través de missatges de WhatsApp al 673 172 075 o missatges directes a Instagram, Facebook i Twitter.

A més, Cugat Mèdia ofereix un seguiment minut a minut per conèixer des de la proximitat qualsevol afectació a Sant Cugat, amb fonts oficials i contrastades.

L'objectiu és donar resposta a la necessitat d'informació de la ciutadania. Així, Cugat Mèdia posa tots els seus canals al servei dels santcugatencs. El grup multimèdia de comunicació informa de qualsevol novetat a través de la web, la ràdio i els seus perfils a les xarxes socials.

Per poder garantir l'accés a la informació, la plantilla del grup multimèdia s'organitzarà en torns de teletreball. Amb la mesura, el mitjà públic s'assegura poder donar cobertura continuada a tota la informació vinculada al coronavirus. A més, l'empresa ha implantat protocols d'autoprotecció per evitar contagis per coronavirus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.