El Teatre-Auditori ajorna les activitats del cap de setmana pel coronavirus

La Generalitat obliga a suspendre o ajornar activitats que impliquin una concentració superior a 1.000 persones


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori no aixecarà el teló aquest cap de setmana. L'equipament municipal, conjuntament amb les companyies, ha decidit ajornar els espectacles previstos entre aquest divendres i diumenge. Tot plegat dona resposta a les mesures preventives contra el coronavirus imposades per la Generalitat, que obliga a suspendre o ajornar aquelles activitats que impliquin concentracions superiors a 1.000 persones. El Teatre-Auditori informarà sobre la resta de la programació del mes de març properament. (Seguirà ampliació)

Així, el concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat previst per a aquest divendres tindrà lloc finalment el dijous 14 de maig. L'espectacle d'IT Dansa previst per a aquest dissabte s'ajorna al 17 d'abril de 2021. En el cas del concert d'El Kanka i de Jazz en Viu, que havien de tenir lloc diumenge, s'ajornen, però encara s'ha de concretar la data.

Aquells espectadors que tenien entrades per a aquests espectacles les podran mantenir i utilitzar-les en la nova data. Aquells que no puguin assistir-hi, ho han de notificar abans del 24 d'abril via correu electrònic (teatre-auditori@santcugat.cat) i se'ls tornarà l'import.

També queden suspeses les funcions escolars del Pla de Dinamització Educativa previstes per a aquest mes.

Més activitats Culturals
L'Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura, treballa per mantenir activitats com el concert de Música Sacra d'aquest divendres a l'Església del Monestir i l'espectacle de Dansa 'Blowing', que té lloc al Teatre de Mira-sol diumenge. Aquests espais s'adeqüen als requeriments de la Generalitat. El govern municipal ja està en contacte amb els gestors i entitats de cultura i juvenils per explicar la normativa de la Generalitat.

En el cas de les discoteques, tal com ha pogut saber Cugat Mèdia, encara no han decidit mesures s'aplicaran aquest cap de setmana.

Cultura popular
Els Castellers de Sant Cugat han suspès l'activitat castellera dels pròxims dies com a mesura preventiva pel coronavirus. La colla segueix les recomanacions del departament de Salut i de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), que recomana aquesta mesura fins a rebre noves instruccions per part de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.