L'esport santcugatenc, paralitzat a causa del coronaviurs

La majoria de competicions amb presència d'equips santcugatencs han suspès la seva activitat


  • Comparteix:

El pavelló de la Guinardera buit / Foto: Localpres

El pavelló de la Guinardera buit / Foto: Localpres

Suspeses la majoria de competicions esportives amb presència d'equips santcugatencs com a mesura de prevenció pel coronavirus. L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat que mantindrà els equipaments esportius municipals oberts però que tots els partits de categoria amateur que es juguin hauran de ser a porta tancada. Pel que correspon a les competicions amb menors d'edat, els adults podran accedir-hi per acompanyar-los. (Seguirà ampliació)

Les federacions esportives que de moment han decidit suspendre l'activitat i els partits son la Federació Catalana de Futbol, la Federació Catalana de Bàsquet, la Federació Catalana d'Handbol, la Federació Catalana de Rugbi, la Federació Catalana d'Hoquei, la Federació Catalana de Patinatge i la Federació Catalana de Voleibol. Aquestes mesures afecten més d'una desena d'entitat esportives de la ciutat. A més, el Sant Cugat FC, el Mira-sol, la Penya Blaugrana i el Patí Hoquei Club Sant Cugat han suspès els entrenaments.

Per altra banda, l'EMD de Valldoreix ha decidit ajornar les Milles de Valldoreix, que s'havien de celebrar el 22 de març, pel risc de contagi de la malaltia. Els organitzadors de la cursa han explicat que la decisió implicarà l'immediat retorn en les properes hores el preu d'inscripció a totes les persones que havien formalitzat el pagament fins a dia d'avui. De moment, l'EMD encara no ha donat la nova data de la cursa.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament, Gemma Aristoy, ha explicat que seguiran les indicacions de la Generalitat i que es mantindrà l'activitat esportiva amb normalitat. Aristoy ha recordat, però, que cal evitar acudir als entrenaments si es presenten alguns dels símptomes de la malaltia.


Gemma Aristoy

Cal que en l'àmbit esportiu si qualsevol nen té símptomes inicials s'eviti que vagi a entrenar. Per la resta, com ha dit la Generalitat, podem seguir amb l'activitat de manera normal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.