Misses fragmentades i sense aigua beneïda: canvis a l'església del Monestir pel coronavirus

La parròquia de Sant Pere d'Octavià ha adoptat diferents mesures preventives davant la pandèmia de la malaltia


  • Comparteix:

Imatge d'una missa a l'església / Foto: Localpres

Imatge d'una missa a l'església / Foto: Localpres

Canvis a les misses a l'església del Monestir per evitar la propagació del coronavirus. Seguint les recomanacions del Bisbat de Terrassa i de les autoritats sanitàries, la parròquia de Sant Pere d'Octavià ha adoptat diferents mesures preventives, entre les quals destaca l'augment de misses de dissabte i diumenge i la suspensió de les catequesis. Així, dissabte se celebrarà una missa a les set de la tarda i una altra a les vuit, mentre que diumenge hi haurà set sessions: a les nou, a les deu, a les onze, a les dotze, a un quart de dues, a les set i a dos quarts de nou del vespre amb un aforament màxim de 250 persones cada una.

A més, els mossens i les persones que distribueixen la comunió a la sagristia es rentaran les mans amb líquid desinfectant i no faran el gest de donar la pau. També s'ha tret l'aigua beneïda de les piques i es recomana venerar les imatges sense tocar-les ni besar-les i rebre la comunió a la mà. Pel que fa a les catequesis d'infants i joves, s'han suspès fins a nou avís.

Des de la parròquia es recomana que part de la feligresia que habitualment va a les misses més concorregudes triï una altra opció entre les de dissabte i les de diumenge a les nou, les deu o un quart de dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.