Butaques alternes, més neteja i estrenes endarrerides: així afecta el coronavirus als Cinemes Sant Cugat

De moment l'equipament no tancarà, però seguirà les recomanacions del Govern i del gremi


  • Comparteix:

Els Cinemes Sant Cugat manenen l'activitat / Foto: Localpres

Els Cinemes Sant Cugat manenen l'activitat / Foto: Localpres

El coronavirus afecta a partir d'aquest dijous el dia a dia dels Cinemes Sant Cugat. Les sales locals, com a mesures preventives, vendran entrades amb una normalitat relativa, ja que els venedors hauran de garantir que entre cada espectador (o persones que hi vagin juntes) hi hagi butaques buides que els separin dels altres. A més, s'intensificaran les mesures higiènico-sanitàries i hi haurà dispensadors de gel desinfectant.

També es ressent de la situació la programació. Les grans estrenes, com per exemple la nova pel·lícula de James Bond, s'endarrereixen, en alguns casos fins a la tardor.

Els Cinemes Sant Cugat segueixen les indicacions del Govern per prevenir l'expansió del coronavirus. Des del Gremi de Cinemes de Catalunya, a més, s'ha traslladat un missatge de tranquil·litat a les sales: si finalment es decideixen mesures més dràstiques, podran disposar d'ajudes per fer front als pagaments del lloguer i d'impostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.