Quins serveis segueixen actius a Sant Cugat malgrat el coronavirus?

Consulta aquí què segueix obert malgrat les restriccions


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat és un dels serveis bàsics que segueix funcionant / Foto: Cugat Mèdia

El CAP Sant Cugat és un dels serveis bàsics que segueix funcionant / Foto: Cugat Mèdia

El coronavirus ha obligat a suspendre la immensa majoria d'activitats a Sant Cugat. Ara bé, hi ha serveis que es mantenen: els serveis socials bàsics i els centres mèdics seguiran operatius. Els serveis municipals (Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), polítiques socials, consergeria i Policia Local) seguiran treballant, però amb l'aplicació d'un Pla de Contingència amb mesures per prevenir el contagi de coronavirus entre els seus treballadors i treballadores. Cugat Mèdia es mantindrà al peu del canó per oferir tota la informació al minut.

Centres d'Atenció Primària (CAP) i Salut
El Servei Català de la Salut ha demanat als centres d'atenció primària que reagendin proves i visites rutinàries que no siguin urgents i que es puguin ajornar, sobretot les que tenen un major risc de contagi, com per exemple les espirometries, davant de la pandèmia de coronavirus. Alguns hospitals estan revisant l'agenda d'operacions per fer 'reajustos necessaris' de cirurgies no urgents si així ho consideren. No es descarta que sanitaris jubilats tornin a exercir en cas que fos necessari per l'aïllament preventiu d'aquests professionals després d'haver estat en contacte amb pacients amb la malaltia.

Les farmàcies també mantindran les portes obertes.

Oficina del Síndic
D'acord amb les indicacions de la Generalitat, el personal de l'oficina del Síndic realitzarà l'atenció de manera telemàtica al ciutadà a partir del 16 de març i fins al dia 27 de març. Es pot contactar amb l'oficina a través del web www.sindicsantcugat.cat, a través del correu electrònic sindicsantcugat@santcugat.cat i el telèfon mòbil 610591799, de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda.

Alimentació
Els supermercats i els mercats municipals obriran portes. Els grans distribuïdors ja han assegurat que l'abastiment està garantit.

Mobilitat
El transport públic funciona amb normalitat. Tant el servei d'autobusos urbans i interurbans com FGC i Renfe funcionen sense restriccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.