Cugat Mèdia, a punt per oferir tota la informació tot i el coronavirus

El mitjà públic de Sant Cugat ha reorganitzat el seu dia a dia a causa de la situació


  • Comparteix:

La informació no s'atura al mitjà multimèdia de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La informació no s'atura al mitjà multimèdia de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Davant la situació excepcional produïda per la pandèmia de coronavirus, Cugat Mèdia vol garantir que la informació no pari en cap moment. Per això, el mitjà públic de Sant Cugat ha pres mesures extraordinàries, més enllà de les referents a la higiene, per garantir aquest efecte. Gràcies al teletreball, s'evitarà que tot el personal estigui present a l'hora a la redacció i, per tant, es minimitzi el risc de contactes. Les mesures s'aplicaran entre dilluns 16 i divendres 25.

A partir d'aquest dilluns la programació radiofònica també patirà alguns canvis. Els programes dels col·laboradors de la casa quedaran anul·lats fins que acabi aquest episodi. Pel que fa als programes propis, el 'Sant Cugat a fons' elimina de moment les tertúlies i les entrevistes es realitzaran preferentment via telefònica. Aquesta mesura també s'aplicarà per a la resta de programes que es fan des dels estudis de Ràdio Sant Cugat.

Així, tal com explica la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, 'tots els equips sumaran esforços per mantenir actualitzada tota la informació útil sobre el brot' i sobre l'afectació sobre Sant Cugat.

Cugat Mèdia informarà de totes les afectacions de la pandèmia a Sant Cugat amb informació al minut, a través del web i també a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Whatsapp).


Mònica Lablanca

Tots els esforços de Cugat Mèdia aniran destinats a sumar per oferir informació actualitzada i útil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.