El Monestir suspèn totes les seves celebracions públiques

Entre les mesures de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, hi ha la de suspendre totes les misses


  • Comparteix:

Totes les celebracions públiques al Monestir, suspeses / Foto: Cugat Mèdia

Totes les celebracions públiques al Monestir, suspeses / Foto: Cugat Mèdia

La parròquia de Sant Pere d'Octavià ha suspès totes les celebracions públiques al Monestir fins a nou avís. Seguint les indicacions del Bisbat de Terrassa i ateses les circumstàncies de l'expansió del coronavirus, la parròquia ha decidit suspendre totes les misses, així com la celebració del Via Crucis, el res comunitari del Rosari al temple i les adoracions al Santíssim Sagrament. També se suspenen tots els actes formatius com la catequesi, les trobades parroquials i les reunions.

Per altra banda, l'atenció a Càritas mantindrà únicament els serveis ineludibles als més necessitats i el despatx parroquial atendrà únicament per via telefònica o correu electrònic durant l'horari habitual. En cas d'urgència pel que fa a la unció dels malalts, cal contactar amb la parròquia a través del telèfon 936741163.

Des de la parròquia estan pendents de les darreres instruccions per contemplar la possibilitat de tenir el temple obert durant algunes hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.