Sant Cugat es prepara per quedar-se a casa

La ciutat respon a la crida de les autoritats de confinament amb carrers més buits i cues a alguns establiments


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha quedat a casa. Les mesures aplicades per les administracions públiques per frenar l'expansió del coronavirus han obligat la ciutat a 'baixar el ritme' de la vida. Amb l'ordre de la Generalitat de cessar activitats a locals d'oci, àrees comercials, gimnasos, bars, restaurants, i més, la ciutat s'ha aixecat aquest dissabte amb la majoria de persianes baixades. Cadires recollides, places sense taules i un silenci poc comú al centre de la ciutat a l'hora de l'aperitiu. Amb tots els equipaments públics tancats i les activitats suspeses, només els mercats i les botigues de productes de primera necessitat han tingut afluència de persones. El moviment s'ha concentrat sobretot durant el matí al centre de la ciutat

Així, la petició del president de la Generalitat, Quim Torra, de que tothom es quedi a casa ha estat força atesa a Sant Cugat. Malgrat algun cas puntual, la majoria de zones han quedat desertes, com per exemple els carrers, els parcs infantils, les zones d'esbarjo i els equipaments esportius municipals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.