Mossos demana prevenció davant la presència de sanitaris falsos

Els cos no té constància de cap cas a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot

Imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot

Els Mossos d'Esquadra alerten de la presència de sanitaris falsos que, amb l'excusa del coronavirus, intenten entrar a robar a les cases. Tot i que el cos no té cap cas denunciat a Sant Cugat, sí que avisa que és una pràctica que han detectat a altres municipis. Des dels Mossos d'Esquadra aconsellen la ciutadania no obrir la porta, ja que no es fan controls sense notificació prèvia per part dels sanitaris, i en cas de detectar la presència de possibles sanitaris falsos, avisar els cossos de seguretat.

Aquests dies s'ha viralitzat a Sant Cugat un àudio en què s'explica que persones, fent-se passar per sanitaris, han intentat accedir a domicilis. Els Mossos asseguren que no tenen constància d'aquest fet al municipi, però que sí a altres poblacions catalanes. És per això que demanen precaució a la ciutadania i, en cas de dubte, trucar els cossos de seguretat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.